Back to Top
GERJANNE.nl // Baby fotograaf Zwolle

BABY

Niets is zo mooi en puur als een pasgeboren baby!

Ik maak graag een prachtige Baby Sessie bij jullie thuis binnen 4 weken na de geboorte. Op een pure en documentaire wijze leg ik alle mooie en belangrijke momenten vast van jullie kersverse gezinnetje. Ik ga volledig mee in jullie ritme en fotografeer wat er op dat moment gebeurt. Badje, verschonen, voeden, knuffelen, spelen… Foto’s van jullie complete gezinnetje, maar ook van papa en mama apart met de baby, en eventuele broertjes/zusjes erbij. Zo min mogelijk geposeerd, de liefde en het plezier moeten er van af spatten! Uiteraard maak ik ook de nodige foto’s van jullie baby alleen. Die eerste periode in het leven van jullie baby is zo mooi, maar baby’s veranderen zo snel! Ik leg dus graag met liefde die eerste periode vast.

Na de sessie ga ik voor jullie aan de slag. Ik kies de mooiste beelden uit en bewerk deze heel zorgvuldig. Je ontvangt dan binnen 3-4 weken na de sessie een link naar je persoonlijke en beveiligde online gallery waar je de foto’s kunt bekijken en downloaden. Je ontvangt een miniboekje met de mooiste foto’s van je keuze, zodat je deze altijd mee kunt nemen of een mooi plekje kunt geven in huis. Extra miniboekjes (voor bijv. ouders/grootouders) zijn uiteraard ook te bestellen.

Een prachtig tastbaar aandenken

Je laat natuurlijk geen mooie foto’s maken om ze alleen maar op je computer, telefoon of tablet te bewaren. Of om ze te laten afdrukken bij een plaatselijke drogist wat de kleurechtheid, contrast en helderheid van de foto’s niet ten goede komt, omdat die afdrukmachines vaak geen goede kwaliteit leveren. Je wilt een prachtig tastbaar aandenken zodat je telkens weer naar de foto’s zult kijken!

Dat kan in de vorm van een mooi album of luxe wand- of tafeldecoratie (print op hout, dibond, Wall Art, canvas, fotoblok etc.). Ik kan je goed adviseren wat het beste past in jullie interieur. Bij mij op kantoor zijn diverse voorbeelden van fotoproducten te bekijken, zodat je de juiste keuze kunt maken. Ook kun je hoogwaardige fotoafdrukken vanaf 10×15 cm bij mij bestellen. Ik werk met de beste leveranciers die jullie foto’s zorgvuldig en in absolute topkwaliteit afdrukken!

Vooraf reserveren is gewenst, want ik neem slechts een beperkt aantal Baby Sessies per maand aan. Geef dus tijdig je uitgerekende datum door!