Back to Top

Fotoreportage Gezin Wezep// Ellen & Mathijs

Fotoreportage Gezin Wezep | Wat is het toch fijn als je terugkerende klanten hebt! In 2013 verwachtten Ellen en Mathijs hun eerste kindje en maakte ik een zwangerschapsreportage en later een baby fotoreportage van dochter Zoë. In 2015 mocht ik de geboorte van haar broertje Jamie fotograferen, een hele snelle bevalling op de baarkruk. In 2016 boekte Ellen het Gezinsabonnement: gedurende 3 jaar maak ik elke zomer een fijne serie foto’s van hun gezinnetje, gewoon heerlijk in hun eigen tuin.

Afgelopen september was het weer zover en hadden we een gezellige middag. Het leuke van kleine kindjes is dat ze zo onvoorspelbaar zijn; mijn insteek is dus dat het vooral geen geposeerd gedoe wordt, want dat werkt toch niet. Gewoon lekker ontspannen, ik volg de kinderen in hun doen en laten en dan komen de mooie beelden vanzelf! En zeg nou zelf: dat is dit jaar ook weer helemaal gelukt toch?

Leuk weetje: Zoë zit inmiddels bij mijn jongste zoontje in de klas. Dus we zien elkaar ook elke dag op het schoolplein!

 

Leave a reply