Back to Top

Gezin fotoreportage Harderwijk // Heerlijk ontspannen thuis!

Gezin fotograaf Harderwijk | Ik ken Irene en Remondo al sinds de zwangerschap van hun tweede kindje. In januari 2016 mocht ik hun zwangerschapsreportage maken en in april fotografeerde ik de geboorte van hun zoontje Lucas, het kleine broertje van Isabel. Sindsdien heb ik ze al regelmatig voor mijn lens gehad, niet alleen voor privé foto’s, maar ook voor zakelijke foto’s van Irene voor haar webshop Studio Ins en Outs. Zo ook vandaag! Ik mocht enkele social media portretten van ze maken, en natuurlijk maakte ik ook wat fijne beelden van hun gezinnetje; ik was er immers toch. Bovendien was Lucas vandaag ook jarig! Al vierden ze zijn feestje het weekend ervoor al, toch was het een bijzondere dag. Irene gaf aan dat ze ook graag wat borstvoeding foto’s wilde, aangezien Lucas zo langzamerhand steeds minder uit de borst dronk. Ik maakte een mooie serie foto’s als aandenken (en ook alvast als afsluiting) van deze bijzondere periode.

Zoals met al hun reportages tot nu toe, mag ik ook van deze serie weer een paar van mijn favoriete foto’s delen!

Leave a reply