Back to Top
Image Alt

GEZIN

Quality time met je gezin, hoe fijn is dat?

Ik maak pure en oprechte documentaire gezinsreportages. Of je nu hele kleine of hele grote kinderen hebt; een Gezin sessie is zó waardevol! Dat kan bij jullie thuis in jullie eigen vertrouwde omgeving waarbij ik jullie volg in jullie dagelijkse bezigheden, maar even heerlijk naar buiten kan natuurlijk ook. Op een ontspannen wijze laat ik jullie genieten van elkaars gezelschap. Ik laat jullie samen herinneringen ophalen, een blik in de toekomst werpen en vooral laat ik jullie plezier hebben. En dat straalt af van de foto’s! Hoe fijn is het om even echt samen te zijn als gezin, met elkaar te praten, over elkaar te praten, tussen de drukte van werken, studeren en sporten door? Heerlijk toch!

Na de sessie ga ik voor jullie aan de slag. Ik kies de mooiste beelden uit en bewerk deze heel zorgvuldig. Je ontvangt dan binnen 3-4 weken na de sessie een link naar je persoonlijke en beveiligde online gallery waar je de foto’s kunt bekijken en downloaden. Je ontvangt een miniboekje met de mooiste foto’s van je keuze, zodat je deze altijd mee kunt nemen of een mooi plekje kunt geven in huis. Extra miniboekjes (voor bijv. ouders/grootouders) zijn uiteraard ook te bestellen.

Een prachtig tastbaar aandenken

Je laat natuurlijk geen mooie foto’s maken om ze alleen maar op je computer, telefoon of tablet te bewaren. Of om ze te laten afdrukken bij een plaatselijke drogist wat de kleurechtheid, contrast en helderheid van de foto’s niet ten goede komt, omdat die afdrukmachines vaak geen goede kwaliteit leveren. Je wilt een prachtig tastbaar aandenken zodat je telkens weer naar de foto’s zult kijken!

Dat kan in de vorm van een mooi album of luxe wand- of tafeldecoratie (print op hout, dibond, Wall Art, canvas, fotoblok etc.). Ik kan je goed adviseren wat het beste past in jullie interieur. Bij mij op kantoor zijn diverse voorbeelden van fotoproducten te bekijken, zodat je de juiste keuze kunt maken. Ook kun je hoogwaardige fotoafdrukken vanaf 10×15 cm bij mij bestellen. Ik werk met de beste leveranciers die jullie foto’s zorgvuldig en in absolute topkwaliteit afdrukken!