Back to Top

NIEUW LEVEN // De pretecho van Susan

NIEUW LEVEN

Ik neem je graag mee in mijn nieuwe concept: NIEUW LEVEN! Onder deze noemer ga ik aanstaande ouders volgen in hun weg naar het ouderschap. Er zijn diverse pakketten te boeken die meerdere fotosessies omvatten van buik tot baby (tijdens bijvoorbeeld een pretecho, de babyshower, controle bij de verloskundige, de geboorte zelf en enkele shoots in het eerste levensjaar van de baby). Binnenkort kun je meer lezen over de inhoud van de pakketten en de voordelige tarieven!

Het concept

In de afgelopen periode heb ik veel nagedacht over wat ik mooi en belangrijk vind om vast te leggen en dat is toch wel alles rondom de geboorte van een kindje. Hoe gaaf zou het zijn als ik hiervoor een totaalpakket kan aanbieden? Het concept ‘NIEUW LEVEN’ werd geboren!

In oktober 2015 fotografeerde ik de geboorte van Susan en Fandy’s dochter Chloé, een prachtige badbevalling waarvan jullie vast allemaal mijn favoriete foto kennen. Toen Susan mij al heel snel na haar positieve test vertelde dat ze weer zwanger was (en dat ze mij er graag weer bij wilden hebben tijdens de bevalling), heb ik gevraagd of zij en Fandy hier aan mee wilden werken en dat wilden ze! Ik ga ze dus volgen tijdens hun gehele 2e zwangerschap en in het 1e levensjaar van de kleine. Wat kijk ik er naar uit om alles vast te mogen leggen! Susan en Fandy werken hier graag aan mee en ik zal dan ook regelmatig een mooie blog plaatsen. Te beginnen bij de pretecho!

Pretecho

Maandag 22 mei 2017 stond de pretecho gepland bij Baby Live in Zwolle. Susan en Fandy wilden heel graag weten of Chloé een broertje of een zusje zou krijgen en ik ging mee om alles vast te leggen. Tijdens het maken van de echo wilden ze het geslacht nog niet weten, dus de echoscopiste vroeg een paar keer of ze de andere kant op wilden kijken als ze in de buurt kwam van de genitaliën. Zo spannend! Ze schreef het geslacht op een briefje en stopte het in een envelop. We namen afscheid en wandelden naar een strandje vlakbij. Ik installeerde mijn ene camera op een statief om alles te filmen en met mijn andere camera kon ik fotograferen.

Een broertje of een zusje voor Chloé?

Toen was het moment van de waarheid daar! Susan maakte de envelop open en haalde het briefje eruit. Wat er op stond?? Scroll maar snel naar beneden voor de foto’s. 😉 Ze waren in ieder geval ontzettend blij!! We bleven nog even op het strandje waar Chloé de omgeving verkende en toen namen we afscheid. Heel bijzonder om tijdens zo’n prachtig moment aanwezig te mogen zijn. De beelden hieronder spreken voor zich.

De volgende blog zal een controle bij de verloskundige zijn. Volg mijn Facebook pagina om als eerste de nieuwe blog te kunnen lezen!

Comments: 1

  • 30 mei 2017
    reply

    Wat een prachtig concept! Ik ben heel erg benieuwd naar het vervolg.
    Prachtige beelden
    Enne, lieve ouders en grote zus.. Gefeliciteerd!

Leave a reply